|
Thread Rating:
- 2 Vote(s) - 5 Average
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
06 May 2012, 15:56
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- Dadu din cap in semn afirmativ,desi stia in adancul sufletului ca animalul din el nu avea sa moara niciodata,eventual doar sa adoarma,sa hiberneze pe perioada iernii,acea iarna a sufletului care i-ar fi inghetat partile negative insa imediat ce caldura vulcanica din inima lui ar fi inceput sa se extinda,atunci era glaciara s-ar fi incheiat si ar fi redevenit cel de la inceput. Era imposibil sa se schimbe,dar orice incercare era bine-venita.
'' Dar tu? Defapt stiu deja raspunsul. Nu. Esti prea tanara. Nici macar n-ai ajuns la varsta mea. Ar fi o tragedie sa mori acum. Si cred ca te-as urma dupa ce mi-as incheia socotelile cu acest spectacol cu un scenariu tampit,pe care noi il numim viata.''
Isi aminti acum de acel sfarsit de decembrie,cand se intalnisera pentru prima oara sau momentul in care o anuntase ca avea sa se insoare,rana lui de la mana,faptul ca fusesera amandoi uzi si ca isi gasisera adapost tot intr-un bar. Sau momentul dezastruos cand un intrus se infiltra la Hogwarts,acel duel din biblioteca in care se temuse pentru viata ei si a celorlalte fete. De fiecare data cand o vedea,chiar si de la distanta,era ceva memorabil. Era sublim. Si nu intelesese pana de curand de ce. Regreta faptul ca erau atat de multe lucruri nespuse,dar macar acum avea o sansa.
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|