|
Thread Rating:
- 2 Vote(s) - 5 Average
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
06 May 2012, 16:43
|
|
Lexie Stryder
|
RP Posts: 1225
Casa: Viperini
Galeoni: 2780
Animal: Sarpe veninos - "Severus"
Slujba: Profesor "Potiuni"
|
|
- Lexie isi ingusta ochii si stramba din nas, nu prea fericita ca se ajunse la acel subiect din doua motive. Primul pentru ca nu ii place sa fie in centrul atentiei, chiar si a unei singure persoane, si al doilea pentru ca nu prea stia nici ea de ce nu intalnise pana acum un barbat potrivit.
"Ei bine, a fost un anume tip, Mark, probabil il stii. Era genul ala foarte dur pe dinafara si sensibil pe dinauntru," spuse viperina, simtindu-se usor ciudat vorbind despre el in felul in care o fata normala vorbeste despre ex-ul ei. nu i se mai intamplase asta. "Insa nu a fost ceva serios, a plecat si nu ne-am mai intalnit de atunci."
Isi musca buza. Nu fusese ranita de Mark, nici psihic nici fizic. Din cate vazuse, acel barbat, oricat de 'tough guy' ar parea, nu era un bataus. Cel putin Lexie nu ii vazuse acea parte niciodata.
"Restul vietii mele amoroase nu prea a existat, adica au fost cativa baieti in copilarie, si altii in adolescenta, si singura relatie serioasa pe care am avut-o a fost cu un anumit Josh acum un an si jumatate care a gasit o alta fata pe care sa o pacaleasca ca e singura care conteaza pentru el," spuse viperina, zambind cu jumatate de gura. "Oricum, prevad un viitor mai bun."
“there are as many loves as there are hearts”
![[Image: bbV7qkY.gif]](http://i.imgur.com/bbV7qkY.gif)
* “All happy families resemble one another, but each unhappy family is unhappy in its own way. ”
* “Respect was invented to cover the empty place where love should be.”
* “He stepped down, trying not to look long at her, as if she were the sun, yet he saw her, like the sun,
even without looking.”
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|