|
Thread Rating:
- 2 Vote(s) - 5 Average
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
06 May 2012, 16:58
|
|
Kurt F. Malfoy
|
RP Posts: 1262
Casa: Adult
Galeoni: 8805
|
|
- O privi oarecum emotionat,pentru ca simtea ca era singura sansa,ca era singurul lucru din lume care conta acum. Daca nu spunea totul acum,atunci avea sa taca pentru eternitate si ocazia lui de a ii marturisi faptul ca tinea la ea,s-ar fi dus. Si probabil ar fi ramas singur si ranit si ... mai depresiv ca niciodata. Ar fi innebunit complet si lumea lui s-ar fi transformat intr-un loc intunecat si nedemn de a trai in el.
'' Iti mai amintesti acea zi de Decembrie,cand ne-am cunoscut? In mod ironic ploua si eu eram ranit si ud si apoi ai aparut tu,care vroiai sa iei niste bani de la Gringott's. ''
Isi amintea toate acele lucruri atat de bine,cum ii povestise despre Susanne,despre casatoria esuata si...viata esuata defapt. Cum ea se mirase ca nu avea un adapost,ca era un om al nimanui si probabil ca asa era si acum,doar ca avea haine la moda si parea mai stylish decat vreun model de la Chanel sau Armani.
'' Si atunci mi-ai schimbat viata,Lexie Stryder. Ti-am vazut ochii si apoi zambetul si gata. Atat. Asta a fost. M-ai prins sub vraja ta si de atunci am incercat sa fug. Am incercat sa ma mint ca nu simt nimic dar nu e frumos sa minti. Asa ca ma voi opri si voi recunoaste. Te iubesc,Lexie!''
~Kill someone before that someone becomes a threatning
''Not one word, not one gesture of yours shall I, could I, ever forget…''
|
|
Users browsing this thread: 2 Guest(s)
|
|