Urari Zile de Nastere
|
07 May 2012, 07:27
|||
|
|||
![]() ![]() La multi ani Elenush!!!! Sper sa ai parte de toata dragostea din lume, multa fericire, sanatate, prosperitate si clipe cat mai frumoase alaturi de cei dragi. Poate nu ne cunoastem in real life, insa de-a lungul timpului ai devenit o prietena apropiata si apreciez toate momentele pe care le-am petrecut impreuna (98% retards). Faptul ca avem atatea lucruri in comun ne-a apropiat extrem de mult si nu regret deloc ca ne-am cunoscut. Esti o persoana sincera si amuzanta, desi uneori in discutiile noastre pierdem orice simt al realitatii=))). A mai trecut un an si observ ca ai devenit o persoana puternica si plina de incredere. Mereu sa lupti pentru visele tale si intr-o zi sper ca vom avea posibilitatea sa ne vedem si sa iti spun aceste lucruri fata in fata. Imi doresc ca prietenia noastra sa ramana vie de-a lungul anilor si sa ne amintim cu drag de lucrurile impartasite impreuna. ![]() P.S. Se putea sa nu existe un Naruto in postul meu?! Nope=))) La multi ani din nou si sper sa ai tot ce iti doresti in viata!!! "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Urari | Charlizze Di Rino | 14 | 4,801 |
29 Apr 2008, 22:22 Last Post: Deea Potter |