change the voices in your head
07 May 2012, 21:38 (This post was last modified: 07 May 2012, 22:25 by Agnes Marie Lovel.)
  • Indrepta ceasca spre gura ..sau gura spre ceasca , insa asta nu suna prea bine.Deloc, de fapt!Arata ciudat in blugi si tenisi , mai deloc ca o doamna , mai mult cu o fetiscana rebela care asculta rock pe la colturi si isi apleaca abdomenul in timp ce parul ii flutura.Se auzi un chicot din partea ei , gandindu-se cat de amuzant era gandul acela, insa cand Mark ii facuse un compliment , Agnes numaidecat rosi dupa care se intoarse cu spatele la el si incepu sa rada. Probabil acela era cel mai mare defect al unei vrajitoare . Sau poate cel mai mare defect al ei , numai al ei. Isi acoperi gura si se intoarse spre Mark. Daca radea il facea sa se indispuna , si prea se imprietenise cu el. Incerca sa fie serioasa , si resusi -o minune-incat se intinse peste masa la el , lasand parul ei roscat sa treaca peste masa si probabil nimerind si ceasca cu ceai, pe care urma sa o lase acolo , oricum.
    "Doar mama.Cred ca esti singurul baiat care-mi spune asta."Zambi , iar zambetul ei se accentua . Zambea prea mult probabil. "Apreciez ca esti sincer , totusi. Un baiat normal ar fi facut asta zambind smecher si facandu-mi cu ochiul , pe cand tu ai fost chiar natural.Am mentionat asta ca sa nu crezi ca am ramas la ideea ca esti ..anormal."Nu se retrase. Acum isi sprijinea coatele pe masa si inca zambea. Poate nu era momentul potrivit , poate mai tarziu , poate ca inca nu isi spusesera tot si poate ..insa ce sa mai spuna ? Poate doar ca , prin comportamentul lui ii daduse de inteles ca o place. Bun! Fiindca sentimentul era reciproc."Esti special!"

~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something,"
He said, "If you dare come a little closer."

[Image: 2gvomzd.png].[Image: 28oytv.png]

"I am selfish. I am brave."
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: change the voices in your head - by Agnes Marie Lovel - 07 May 2012, 21:38