Thread Closed 
I hear your heart beat
07 May 2012, 22:34
Deci fata nu iubea riscul, sau poate cit de rebela nu are fi fost avea in ea acea educatie de Cercetas. Faptul ca spusese "dar putem incerca" nu mai insemna nimic, mereu prima fraza intr-o asemenea situatie denota adevaratul caracter al persoanei din fata chiar si daca aceasta se ascunde sub o masca a rebeliunii foarte bine pictata. Lasase capul moale in palma ei simtind o oarecare mingiere si poate alinare a suferintelor fizice. Orice atingere femenina avea un asemenea impact asupra unui barabat, era ceva normal, alta era treba daca femeia data era una iubita, atunci efectul era de doua ori mai mare.

La drept vorbind fata ii stricase toate planurile. Avea sa ia din depozit nu doar ingredientele pentru alifie ci si pentru antidotul lui, era mai usor asa, insa nu, ea trebuia sa exagereze cu atentia sa renunte la frumusetea ei pentru o febra care-l cuprinsese pe dinsul. La drept vorbind mi-a stricat planirile. Aveam sa iau si ceva pentru febra mea din depozit, dar ma rog. Imi poti spune unde suntem? Sa nu avem rolul de oaspeti nepoftiti. Se uita la ea cu o privire stinsa, incepeau sa-l doar si ochii, nu era a bine, ura starile acelea. Trebuia sa faca curatenie ca sa nu mai nimereasca in asa situatie, dar ce folos daca nu o pastra. Simtea nevoia unei fete aprope care sa-l invete cum sa duca o viata de baiat nu de purcelus. I se parea ca daca ea va face un plan dupa care trebuiesc toate aranjate, atunci el il va respecta.

[Image: tumblr_m1fx1eAtcw1r910seo1_500.gif]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
I hear your heart beat - by Artimei N. Denver - 02 May 2012, 18:09
RE: I hear your heart beat - by Artimei N. Denver - 07 May 2012, 22:34