Thread Closed 
just cut these strings that hold me safe.
08 May 2012, 15:21 (This post was last modified: 08 May 2012, 15:21 by Julieta D. Thibault.)
  • Deschise usa aceea masiva ajutata de Rose si observa din nou un coridor lung si intunecat in fata lor. Vazuse in ultimele zile o multime de coridoare si incepea sa creada ca e blestemata sa vada tot asta. Inghiti in sec si se intoarse spre Rose, zicand:

- Craniile niciodata n-au fost un vestitor bun, mereu cand gasesti un craniu..e si ceva intunecat legat de el. Continua ea cu un zambet malitios pe buzele rosii.

Observa cum cercetasa voia sa inainteze tot mai mult si nu stia de ce, ea nu vedea nimic..nici o lumina nimic. Oare sa fie din cauza blestemului? Cand vru sa inainteze mai departe se izbi de un zid transparent si injura printre dinti.

- Ei bine, se pare ca trebuie sa vezi ce e acolo..pentru ca eu nici nu vad nimic, nici-o lumina..nimic si sa te intorci dupa mine, sper sa nu mor pana atunci.

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: just cut these strings that hold me safe. - by Julieta D. Thibault - 08 May 2012, 15:21