Valentino Gaunt
08 May 2012, 17:53
[Image: 1.png]
{OUR BROTHER}

Valentino Gaunt

# There is no good or evil . There is only power and those too weak to seek it. #

[Image: 2.png]
{A HEART THAT LOVES IS ALWAYS YOUNG}

• Nume complet: Valentino Gaunt
    Poreclă: Incognito
    Vârstă: 22
    Data Nașterii: 25/12/1990
    Orientare Sexuală: Heterosexual
    Casă: Viperini
    Facțiune: Devoratorii Morții
    Baghetă: lemn de nuc negru , artera de dragon , 11.4 inches
    Mătură: Fulger

[Image: 3.png]
{THINK NOT I AM WHAT I APPEAR}

• Înălțime: 1.78
    Greutate: 70
    Forma Corpului: atletic
    Culoarea Părului: blond
    Culoarea Ochilor: negrii
    Semne Distinctive: un tatuaj ca un soare pe piept in partea stanga

[Image: 4.png]
{IF WE LIVE TRULY, WE SHALL SEE TRULY}

• Ceea ce îi place: petreceri , vajthat , misterul
    Ceea ce îi displace: viata monotona , orele plictisitoare de curs , dezamagirea
    Abilități: reptomit
    Materia Favorită: Aparare contra Magiei Negre
    Materia Detestată: Grija pentru animalele magice
    Puncte Forte: ambitios , sociabil
    Puncte Slabe: parvenit , increzut
    Bong: Sa nu reuseasca ce si-a propus
    Erised: Sa fie un bun conducator
    Patronus: lup
    Personalitate: Valentino e o fire puternica , sociabila si ambitioasa de fel. Isi trateaza atat prietenii cu respect cat si dusmanii. Colegii de casa ii sunt ca niste frati in special echipa de Quidditch. Face tot posibilul sa aduca glorie si faima casei sale chiar daca e nevoie sa recurga la sabotaj sau alte lucruri. Este o persoana orgolioasa si ii place sa fie in centrul atentiei si intotdeauna sa castige.

[Image: 5.png]
{BEEN THERE, DONE THAT }

• Mama: Antoinette
    Tatăl: Victor
    Alte Persoane Importante: Issabela , Rose , Julieta etc
    Locul Nașterii: Salonic , Grecia
    Animale de Companie: lup Richie
    Scurt Istoric: Valentino este singur la parinti nascut in Salonic in Grecia dintr-o familie cu sange pur instarita. De mic a fost rasfatat si in centrul atentiei - bunicul sau fiind foarte cunoscut pe plan local ca singurul vrajitor ce a reusit sa infranga cainele cu 3 capete ce atacase orasul la inceputul secolului XX.

[Image: 6.png]
{THE PEN IS MIGHTIER THAN THE SWORD}

• Nume: Valentino
    Vârstă: 22
    Experiență RP: 3 ani
    Exemplu RP:

Quote:Nu stiu daca tunetele de afara sau zgomotul picaturilor de ploaie m-a trezit . Deschid ochii , ma dezmeticesc putin , constat ca am adormit intr-un fotoliu verde smarald cu spatar inalt inca in robele de Quidditch. Probabil antrenamentul de azi sau faptul ca nu m-am odihnit destul si-au spus cuvantul. Pasesc cu pasi repezi pe podeaua cea rece din camera de zi a Viperinilor , ma indrept spre dulap. Scot repede robele de pe mine , pun in graba o camasa , o geaca neagra din piele de dragon , ma pieptan si de pe noptiera iau un ceas argintiu brodat cu pietre pretioase - mostenire de familie.Cu greu descifrez cat este ceasul . . . are atatea ace care se invart in toate directiile ca faci cu greu deosebire intre ele , cert este ca e deja tarziu . Stiam ce trebuie sa fac . . . sa ma hranesc . Abia acum realizez ca am sarit peste pranzul de azi si dupa antrenament probabil am adormit inainte sa fie festinul din Marea Sala . In graba parasesc pivnita Viperinilor si ajung in fata tabloului ce duce spre bucatarie . Gadil para , nimic . Uimit si fara sa inteleg de ce nu s-a deschis tabloul aud niste soapte. Ma uit in jurul meu , nimic. Atunci constat va sunetele provin din spatele tabloului .
    "E cineva acolo?" zic eu cu voce tare
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Valentino Gaunt - by Valentino Gaunt - 08 May 2012, 17:53
RE: Valentino Gaunt - by Ema Snow - 08 May 2012, 18:03
RE: Valentino Gaunt - by Julieta D. Thibault - 08 May 2012, 18:04
RE: Valentino Gaunt - by Isabella River - 08 May 2012, 18:28
RE: Valentino Gaunt - by Valentino Gaunt - 08 May 2012, 22:55
RE: Valentino Gaunt - by Lexie Stryder - 09 May 2012, 15:44
RE: Valentino Gaunt - by Alice Morris - 09 May 2012, 15:53