Asking about mirrors
09 May 2012, 15:09
  • Era in ultimul an, hmm..niciodata nu prea mai intalnise elevi din ultimul an. Bine, cu exceptia Sefelor de Casa..da alea nu se puneau. Inghiti in sec si inchise ochii pentru cateva secunde ca sa simta cum briza rece i trecu pe fata. Vantul incepea sa devina tot mai aprig si deschise brusc ochii, observand ca soarele nu mai era acelasi ci niste nori negri il acoperisera. Se intoarse spre ea auzind intrebarea " Hm...S-au schimbat multe printre cadrele didactice, nu?"

- Stai linistita, te inteleg ce vrei sa zici. Mereu un lucru nou aduce si ocazii noi, iar mie imi va mai lua ceva timp pana sa ma obisnuiesc. Continua ea zambindu-i Emei, chiar asa era. Nu se obisnuise inca cu postul de profesoara si deobicei voia sa fie vazuta ca eleva, dar simtea ca soimencei i putea spune mai multe despre ea...putea sa aiba incredere in ea, simtea asta.

- Daca nu te deranjeaza intrebarea mea, de ce ai lipsit asa mult incat ...nu mai stii cum sta treaba pe la castel? continua ea destul de curioasa, desi nu voia sa fie indiscreta, doar ca curiozitatea uneori o omora, asta era unul dintre defectele ei. Un zambet i aparu in coltul gurii cand auzi complimentul fetei, care parea..destul de sincer.

- Da, multumesc. Dar se pare ca tinuta ta a devenit mai brusca de cand..au aparut norii astia.

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Asking about mirrors - by Ema Snow - 08 May 2012, 15:03
RE: Asking about mirrors - by Ema Snow - 08 May 2012, 15:29
RE: Asking about mirrors - by Ema Snow - 08 May 2012, 15:51
RE: Asking about mirrors - by Ema Snow - 08 May 2012, 16:25
RE: Asking about mirrors - by Julieta D. Thibault - 09 May 2012, 15:09
RE: Asking about mirrors - by Ema Snow - 09 May 2012, 15:53