---> My World <---
|
14 Apr 2008, 21:15
|||
|
|||
Sarutul e mic copil pe langa ce facem noi cand suntem singuri >: ) ... dar avand in vedere ca am facut`o la scoala de fata cu profa mea preferata => am mari probleme... Let`s see next :
BIC: "Ce vorbesti acolo, dra?" "Imi pare rau... Sunt doar foarte obosita..." "Nu, nu! Lasa asta! Zi ce mi`ai zis mainainte." "Poi..." ma gandesc eu intens. Ce scuza desteapta sa bag? 'Bag numitorul in fractie' imi suna ca un ecou in minte. Ma bufneste rasul, putin cam tare ... din pacate.... "Ce ti se pare asa amuzant?" "Nimic!" zic eu putin prea repede. Ups, acum chiar trebuie sa gasesc o scuza... credibila! Poi... ce sa zic? 'Hmmm... deci pana la urma ce vrea sa auda? De ce l`am sarutat pe Phillip in fata ei? Asta e simplu... ca sa ii fac in ciuda... De ce i`am spus tampeniile alea? Din acelasi motiv! De ce m`a bufnit rasul? Din greseala... Ok... deci sa le pun cap la cap si sa ii raspund acestei stafide care se da la prietenul meu ...' imi zic eu indicnata. Deschid gura ca sa ii raspund. Dar o inchid la loc. Nu vreau sa ma bag (Bag numitorul in fractie) in si mai mari belele. Mergem noi spre cancelarie... Stafida nu mai spune nimic, eu nici atat. Asha... am ajuns in fata unei usi mari, albe, dincolo de care este infernul, sfarsitul elevilor, sfarsitul meu. Se deschide usa. O lumina alba , orbitoare, iese prin deschiderea ei. Se deschide complet si profa ma impinge inauntru. "Imediat vine si diriginta!" Tot ce mai pot face, tot ce mai pot spune, este acelasi cuvant care pe parcursul acestei minunate zile l`am folosit de mii de ori: SHIT! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Remember the world that you lost | Freyja Maegan Guðríðr | 11 | 3,619 |
30 Jan 2013, 19:52 Last Post: Freyja Maegan Guðríðr |