Asking about mirrors
|
09 May 2012, 15:53
|||
|
|||
Ema rase lejer. Avea sa raspunda la ce era mai rapid pentru incep. Asa ca doar dadu din cap aprobator, aratand vag spre blugii ei. Se bucura ca descoperea o persoana deschisa in Julieta. Parea sa fie genul de om din ce in ce mai rar acum, de incredere si rational, dar totusi cu suflet cald. Un om in mare echilibrat intre minte si inima.
Soimeanca ridica firav din umeri. " - A fost nevoie de ajutorul meu pe acasa... Nu puteam face mare lucru daca eram aici, la Hogwarts, asa ca m-am retras de la cursuri pentru un an." Mare scarta nu era, dar Ema nu se concentra pe asta. Invatase mare parte din materie inca de prin anii anteriori, dar ea era o orgolioasa ca la carte; ea trebuia sa vina si sa stea intr-o banca, sa se chinuie cu teste si examinari. Mai pe scurt, ea trebuia sa simta ca atare procesul de invatare, cu mirosul cartilor si scartaitul penelor. Ema isi scutura usor capul si isi scarpina ceafa. Era putin ciudata situatia. Macar teoretic. Tocmai spusese ceva ce putea la fel de bine tratat ca un subiect personal. Ok, doar teoretic. In realitate, tanara se simtea chiar confortabil in prezenta Cercetasei. Privi spre lac si chicoti. " - Imi amintesc ca atunci cand eram boboaca, elevii mai mari obisnuiau sa-mi spuna povesti despre Lordul Smoala, 'demonul' " -iar aici Ema desena ghilimelele cu degetele - " lacului de la Hogwarts" ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Asking about mirrors - by Ema Snow - 08 May 2012, 15:03
RE: Asking about mirrors - by Julieta D. Thibault - 08 May 2012, 15:14
RE: Asking about mirrors - by Ema Snow - 08 May 2012, 15:29
RE: Asking about mirrors - by Julieta D. Thibault - 08 May 2012, 15:41
RE: Asking about mirrors - by Ema Snow - 08 May 2012, 15:51
RE: Asking about mirrors - by Julieta D. Thibault - 08 May 2012, 16:06
RE: Asking about mirrors - by Ema Snow - 08 May 2012, 16:25