Cheese is the Devil's Plaything
09 May 2012, 20:33
  • Odette isi privi incruntata fratele. Ce naiba? Putea sa se descurce si singura nu avea nevoie de ajutorul fratelui ei. Lucrurile incepeau sa se inrautateasca cu fiecare secunda care trecea. Acum Bell plecase si nu prea mai avea cu cine sa comunice. Fata ridica si ea la randul ei din sprancene intrebandu-se de ce ar putea fi House interesat de Kurt dar apoi ridica din umeri incercand sa se gandeasca la altceva. Se intoarse spre Boyd:
    -Te operezi sau nu, baiete?
    Kurt ii arunca o privire ciudata iar apoi isi intoarse si el privirile spre Boyd.
    -Nu cred ca asta e ceea ce vrea, Dumnezeu, spuse baiatul pe un ton calm.
    -Prea bine! spuse viperina ridicand tonul.
    Isi furtunos din salon si ajunse in holul de la intrare. Un barbat se apropie de ea, facand-o sa se incrunte.
    -Ajuta-ma, spuse disperat.
    -Cu ce as putea sa te ajut? Scuze, tura mea s-a terminat nu mai am timp de consultatii, spuse Odette plecand spre mini-barul din spital, vrand sa isi ia o cafea.
    Barbatul ii arunca o privire disperata apoi se prinse cu mainile de cap si incepu sa urle si sa fuga prin hol. Nu putea sa piarda asta. In timp ce trecea pe langa farmacie se sprijini cu cotul de tejghea privind spectacolul.
    -Niste calmante? intreba farmacistul ingrijorat.
    -Nu, sunt bine, multumesc, spuse Odette zambind, punand omului o piedica.
    Cineva in spatele ei aplauda ironic.
    -Micuta mea londoneza, spuse House razand, cu Kurt alaturi.

Odette Bellatrix Malfoy
[Image: 210muiw.png]

In Slytherin you'll make your real friends....

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Cheese is the Devil's Plaything - by Odette B. Malfoy - 09 May 2012, 20:33