Thread Closed 
I hear your heart beat
10 May 2012, 19:24 (This post was last modified: 10 May 2012, 19:25 by Julieta D. Thibault.)
  • Se uita la el si mai mare i era ingrijorarea cand il vedea cum se chinuie. Probabil ca nu era ea in masura sa-i spuna ce sa faca sau chestii de genul, dar mereu i statuse in fire sa ajute sau cel putin sa se ingrijoreze pentru anumite persoane..care erau importante, dar nu stia de ce de el o ingrijorau lucrurile..il cunostea de cateva zile doar si devenise atat de important pentru ea brusc? Isi scutura capul incercand sa nu se mai gandeasca la asta si isi reveni din aceea transa.

Nu mai voia sa-l vada cum se chinuie asa ca se aseza langa el, privindu-l fix, zicand:
    - Bine, spune-mi de ce ingredient ai nevoie si eu ma duc sa-l iau, pana tu stai aici..si incerci sa te relaxezi sau sa dormi putin. Continua ea zambind si totusi cu vorbele sincere care chiar voia sa faca ceva pentru el..in fond de ce nu?

-Si nu vreau sa aud un refuz, daca nu-mi zici tu aflu eu..cumva. Zise ea ca apoi sa se ridice de pe canapea, uitandu-se in jur. Astepta ca baiatul sa raspunda si sa se grabeasca sa gaseasca antidotul iar apoi sa revina la problema intiala..care nu era foarte importanta, defapt putea fi lasata si mai incolo..poate saptamani..ori zile, nu conta acum. Isi ridica bagheta din buzunar rotind-o de 3 ori, aparand pe ea un sacou negru chiar in ton cu rochia. Isi indrepta privirea spre el, zicand:
    -Deci?

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
I hear your heart beat - by Artimei N. Denver - 02 May 2012, 18:09
RE: I hear your heart beat - by Julieta D. Thibault - 10 May 2012, 19:24