|
just cut these strings that hold me safe.
|
10 May 2012, 20:28
|
|
Desiree Rose Goth
|
RP Posts: 1857
Casa: Cercetasi
Galeoni: 625
Animal: Pisica birmaneza - Nightshade
Slujba: Ajutator pentru biblioteca
|
|
- - Cred ca voiai de fapt sa intrebi ce va trebuie voua. In caz ca nu ai observat, micuta Julieta, blestemul inca este pus asupra ta.
Desiree nu mai izbutea sa gandeasca limpede. Cine naiba mai esti tu si de ce sunt aici? Din cate isi amintea tanara, ea se afla in urma cu cateva secunde in adancurile unui tunel din Padurea lui Dean. Tinea insa minte ca in clipa in care ii daduse globul Julietei totul devenise negru. Apoi se trezise aici.
Locul acela era putin cam.. diferit de tunelele umede prin care mersese. Insa isi dadea seama dupa felul in care se filtra luna printre frunzele stejarilor cam unde se afla. Nu degeaba hoinarise ea de atatea ori prin imprejurimile Castelului.
- Imi spune cineva ce caut in Padurea Interzisa? intreba ea, dintr-o data.
Desiree trebuia sa-si sorteze prioritatile in materie de intrebari, asta era clar; dar se simtea atat de ametita si ii era atat de greu sa-si aminteasca ce facuse in ultimele cateva minute incat se ingrijora mai mult sa nu fi patit ceva inainte.
- Amandoua inca sunteti in acelasi loc din care ati plecat, spuse barbatul, rabdator. Doar.. spritele voastre sunt aici, ca sa spun asa, pe intelesul vostru. Fiindca trebuie sa faceti ceva.
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif)
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.
Love you, Bells.
|
|
Messages In This Thread |
RE: just cut these strings that hold me safe. - by Desiree Rose Goth - 10 May 2012, 20:28
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|