|
just cut these strings that hold me safe.
|
11 May 2012, 13:56
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Inghiti in sec si se uita la tipul acela imbracat in negru cu dispret si scarba. Cel mai mult ura acei tipi care nu-si aratau fata si incepeau sa ameninte sau sa santajeze persoanele care aveau nevoie de ceva. Si daca ar fi stiut ca moare acum nu ar fi vrut nimic de la el, caci sigur avea sa ceara ceva in schimbul ajutorului lui si sigur nu era ceva sa le convina.
Tipul incepu sa se invarta in jurul lor si le analiza din cap pana in picioare, chiar daca doar spiritul lor se afla acolo..se pare ca avea nevoie de ele mai mult ca oricand. Pufni scurt cand incepu sa vorbeasca si auzi vag cuvintele lui simtind o durere de cap.
- Deci, micute cercetase, am nevoie de un lucru de la..voi! Stiu ca fiecare familie de vrajitori are un portal care duce din Lumea Incuiatilor in Lumea Vrajitorilor, este un portal de urgenta. Daca nu stiati de el, ei bine ati aflat acum. Acele portaluri se zice ca sunt cel mai sacru lucru care il au familiile de vrajitori, iar eu am nevoie de doua. Unul de la familia Miller iar altul de la familia Goth. Asa ca voi doua o sa faceti ce va spun, altfel..altfel va paste moartea.
Cercetasa inghiti in sec si se uita la Rose, stia de portal. Stia de portalul de urgenta dar si ca nu trebuie aratat nimanui decat celor din familiile lor. Daca avea sa-l descopere altcineva sau sa-l foloseasca automat un lucru rau avea sa se intample. Cercetasa se ridica in capul oaselor si se duse spre tip, zicand:
- Asculta aici! Portalele nu au ce cauta pe mana ta! Nu avem sa-ti dam nimic, si sa stiu ca asta inseamna moartea mea.
- Nu te mai pripi asa, fata! continua el maraind. Va dau o ora la dispozitie sa aduceti portalele altfel o incurcati, AMANDOUA! continua el si disparu, iar ele ajunsera din nou in caverna aceea de la inceput.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|