Thread Closed 
just cut these strings that hold me safe.
11 May 2012, 21:45
  • Se ridica de pe podeaua de piatra. Isi simtea trupul amortit, iar capul ii vajaia - ultimul lucru pe care il dorea era sa caute obiectele pe care le mentionase tipul acela. Oricare ar fi fost.

- De ce pur si simplu nu-i dam portalurile? bombani ea, facand cativa pasi. Descoperi ca era o misiune mai grea decat sa asteptase si fu nevoita sa se sprijine de perete ca sa-si regaseasca echilibrul. Adica.. ce e atat de important in legatura cu ele?

Ori nu reusea sa-si puna mintea la treaba, ori chiar nu avusese habar inainte ce existau genul acelea de portaluri. Ea nici macar nu avea o familia adevarata - parintii ii murisera cu multa vreme in urma , iar ea nici macar nu-si amintea de ei. Poate ca matusa sa avea un portal de care barbatul mentionase, totusi.

- Dar sper ca ideea ta e ceva mai buna decat a mea, adauga, pe un ton sumbru.

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: just cut these strings that hold me safe. - by Desiree Rose Goth - 11 May 2012, 21:45