|
I'd do it all again, everything.
|
12 May 2012, 16:44
(This post was last modified: 18 May 2012, 18:27 by Desiree Rose Goth.)
|
|
Desiree Rose Goth
|
RP Posts: 1857
Casa: Cercetasi
Galeoni: 625
Animal: Pisica birmaneza - Nightshade
Slujba: Ajutator pentru biblioteca
|
|
- Asculta atenta explicatiile lui Rosalie. Nu prea stia ce sa-i raspunda, tinand cont ca ei , cel putin, inca nu-i aparuse nimic in oglinda. Nici reflectia , nici trecutul ei. Era doar o suprafata goala, care nu arata nimic. Se intreba daca trebuia sa se concentreze ca sa vada ceva sau daca imaginile vor aparea pur si simplu.
- Probabil ca ai dreptate, spuse ea, incet. Auzi, e ceva special la amintirea ta de.. tocmai imaginea aceea s-a reflectat in oglinda? Pentru ca eu inca nu vad nimic.
Nici macar nu era prea sigura daca ar fi vrut sa-si vada trecutul relfectat intr-o oglinda; pentru ca mai mult ca sigur nu ar fi vazut o amintire tocmai frumoasa. Nu era mandra de majoritatea lucrurilor pe care le facuse. De foarte putine, ca sa fie sincera. Daca ar fi avut sansa, ar fi facut multe schimbari in trecutul sau. Insa nu ar fi recunoscut niciodata asta cu voce tare.
Edit By Raizen
Puncte
Cercetasi - 120
Ochi-De-Soim - 110
Topic Closed !
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif)
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.
Love you, Bells.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|