|
i'm a weird fucking human
|
13 May 2012, 18:15
|
|
Isabella River
|
RP Posts: 1180
Casa: Viperini
Galeoni: 2430
Slujba: Profesor "Farmece"
|
|
- Isabella surase cand auzi ca fata venise chiar mai devreme doar ca sa prinda un compartiment gol - o intelegea, mai ales pentru ca si ea ura aglomeratia si prefera sa stea singura, decat inconjurata de persoane necunoscute.
"- Nu chiar. In mare parte stau la Hogwarts, dar mai vin si acasa, sa-mi vizitez parintii." ii raspunse ea. "Si uneori il mai aduc pe Warro la castelul parintilor mei. Poate fi enervant uneori, mai ales daca e plin de energie." adauga ea dandu-si ochii peste cap, dar continuand sa zambeasca.
Cand observa privirea ciudata a lui Arlin, Isa casca ochii si explica:
"- Warro este Rottweiler'ul meu." rase scurt, realizand ca vorbea despre el de parca ar fi un copil.
Si adevarul era ca Isabellei ii placea sa calatoreasca, sa vada locuri noi, insa mereu prefera ca toate astea sa se intample pentru un timp scurt - ii placea sa stea undeva unde stia cum mergeau lucrurile, stia ce trebuie sa faca, cunostea lumea - pentru ea, acel loc era Hogwarts.
"- Tu nu.. Vreau sa zic, nu esti noua la Hogwarts, nu ?" intreba Viperina, cautand un insemn de la vreo Casa pe pelerina fetei, insa fara succes.
You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|
Messages In This Thread |
RE: i'm a weird fucking human - by Isabella River - 13 May 2012, 18:15
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|