Thread Closed 
i'm a weird fucking human
13 May 2012, 18:34
  • "Foarte dragut!"exclama bruneta, fiind usor confuza la inceput, insa dupa aceea reliza cine era Warro. Hogwarts . Scoala la care invatase si ea, fiind oarecum obligata de constiinta. Terminase cu putin timp in urma scoala si ii parea oarecum rau, insa se obisnuise cu viata aceea de femeie pe cont propriu. Ii placea sa se trezeasca dimineata in casa ei de pe Aleea Diagon , simtind aerul curat , ii placea si faptul ca dormea singura intr-un pat gigantic si ca facea singura curatenie in casa aceea la fel de gigantica. Insa cu toate acestea ducea dorul vechilor profesori, colegilor de casa, colegilor din intreaga scoala.
    "Uuum, de fapt eu am terminat scoala cu doar ceva timp in urma.Am implinit optsprezece ani luna asta."Stia ca erau elevi care aveau optsprezece ani si inca erau in scoala, insa ea probabil se grabea. Se grabea sa ajunga cineva..folosindu-se de cele invatate.

Isi impreuna mainile, indreptandu-si privirea spre cartea ei. Ar fi vrut sao apuce si sa-si bage nasul in ea, inapoi. Insa Isabella era o companie mult prea agreeabila. Nu ar fi fost frumos sa o lase pur si simplu in tacere, in timp ce ea citea. Se putea abtine, asa ca o lua si o baga in geanta.
    "Dar tu? Presupun ca esti..eleva."De fapt ei ii parea mai mult adult, poate chiar profesoara, insa nu ar fi bagat mana in foc.

~ the girl who stopped a big war~
But it's a special death you saved
For me, the brown-eyed daughter

[Image: altdth.png]

Kate's clone

Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
i'm a weird fucking human - by Arlin van Iver - 13 May 2012, 16:47
RE: i'm a weird fucking human - by Arlin van Iver - 13 May 2012, 18:34
RE: i'm a weird fucking human - by Ema Snow - 15 May 2012, 16:55
RE: i'm a weird fucking human - by Ema Snow - 15 May 2012, 17:29