|
|
13 May 2012, 19:42
|
|
Wanda J. Bennet
|
RP Posts: 293
Casa: Niciuna
Galeoni: 2155
Animal: Caine - "Lady"
Slujba: Angajat la " Departamentul Transporturilor si Comunicatiilor Magice"
|
|
- Se aseza langa el, privind in jur cu o oarecare nedumerire. Inghiti in sec si inspira aerul rece si adanc incercand sa se relaxeze. In fond pentru asta venise nu? Avea unele momente cand voia doar relaxare si sa uite de cei din jur fara sa se mai gandeasca la nimeni si nimic. Inchise ochii pentru cateva momente si din nou in fata ei i aparura acele cosmaruri din 2.06 cand ...cand i se intamplase cel mai groaznic cosmar pe care il putea avea o fata.
Deschise brusc ochii si incepu sa respire greu, dar isi reveni la starea initiala cand isi dadu seama ca fusese doar un cosmar..cosmar care si-l imaginase in cateva secunde. Se lasa mai bine pe spate incercand sa uite acele cuvinte si brusc auzi vorbele lui. Sa cante? Nu mai cantase de mult timp, in fond..avea sa-i plateasca spitalizarea pentru ca i spargea timpanele sigur..surase usor la acest lucru si se intoarse spre el, zicand:
- Nu..nu stiu..nu o sa fie vina mea daca ajungi cu timpanele sparte la spital..continua ea cu o voce destul de calma dar totusi amuzant. Incerca sa-si aminteasca un cantec orice..care il putea canta mai usor. Isi drese vocea putin si incepu :
-i always need a time on my own..
i never thought i'd...need you there when i cry...
and the days feel like years when i'm alone...
and the bed where you lied
is made up on your side...
when you walk away
i count the steps that you take
do you see how much i need you right now?!....
- Nu am mai exersat de multi ani..nu e cine stie ce.
I need a drink, maybe tea with vodka?
![[Image: 3YmNC2o.gif]](http://i.imgur.com/3YmNC2o.gif) .
Dance with me all night long
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|