dust in the tearoom
13 May 2012, 20:25
  • Nu-i nevoie, preiau eu de aici.isi spusen gand de mai multe ori. Probabil pe acolo oamenii nu erau chiar atat de indiferenti si egoisti precum spuneau unii. Inserca sa vada ceva cu coada ochiului, fiind sigura ca recunostea vocea aceea, oarecum. Cunoscuse multe persoane la viata ei, unele asemanandu-se cu celelalte.
    Se trezi din nou din gandurile ei si tresari usor, intorcandu-se de data aceea.
    "Nu! Este in regula. Adica..sunt in regula. E doar o teiatura."spuse aceasta fiind destul de distrasa..
    Isi indrepta privirea spre baiatul care tocmai vorbise. Nu il recunostea. Probabil doar i se paruse ca-l cunoaste. Isi indrepta spatele si isi ridica capul, vrand sa arate de ca si cum se descurca, nu doar sa o spuna. Stranse degetul in mana, simtind cum sangele pulseaza in el. Cand era mica si simtea asta credea ca inima ei nu mai este in piept ci in deget. Schita un zambet, fiind destul de zapacita in ultima vreme.
    Lua loc pe un scaun, si isi acoperi fruntea cu mana.
    "Chiar nu e nevoie."iispuse aceasta din nou baiatului, aruncandu-i o privire ingrijorata.

~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something,"
He said, "If you dare come a little closer."

[Image: 2gvomzd.png].[Image: 28oytv.png]

"I am selfish. I am brave."
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
dust in the tearoom - by Agnes Marie Lovel - 31 Mar 2012, 17:18
RE: dust in the tearoom - by Will O'Shea - 13 May 2012, 19:39
RE: dust in the tearoom - by Agnes Marie Lovel - 13 May 2012, 20:25