|
13 May 2012, 21:15
(This post was last modified: 13 May 2012, 21:16 by Wanda J. Bennet.)
|
|
Wanda J. Bennet
|
RP Posts: 293
Casa: Niciuna
Galeoni: 2155
Animal: Caine - "Lady"
Slujba: Angajat la " Departamentul Transporturilor si Comunicatiilor Magice"
|
|
- Viata ei? Nu era cine stie ce, defapt..nici nu stia daca putea sa-i zica mare lucru. Fusese un cosmar de la varsta de 15 ani si chiar nu era foarte interesanta viata ei. Insa, daca tot i spusese asa zisul ei talent..putea sa continue si cu cateva amanunte, nu? Si ea era curioasa sa vada ce viata avea el pana in prezent si cum era in trecut, curiozitatea nu era unul dintre punctele ei forte. Statu putin pe ganduri si zise:
- Povestea mea? Hmm..nimic interesant, am avut o viata roz cum s-ar spune si linistita, pana cand tata ne-a parasit pe mine, mama si fratele meu iar de atunci mama se imbolnavise. La scurt timp ea a murit de cancer si fratele meu..fratele meu a disparut si el fara urma ca si tata. Am primit scrisoare de la Hogwarts la 11 ani si am aterizat direct la Viperini, ceea ce m-a bucurat enorm de mult..si oricum evenimentele proaste nu se termina aici, singurul lucru bun a fost venirea la Hogwarts. Mhm..nu stiu nici daca e bine sa-mi amintesc, nici daca..e normal sa iti spun. continua ea si apoi mai lua o gura de aer, zicand:
- In ziua cand am implinit 15 ani, colegele de la viperini imi organizasera o expeditie in padure la un picnic..o mini petrecere si dupa ce s-a terminat, ele au mers la castel..si eu am zis ca mai raman putin. Era destul de tarziu si intr-un final m-am hotarat sa plec si eu din mijlocul padurii de la asa zisul picnic..dar se pare ca nici nu stiam ce cosmar ma paste..tot timpul cat am fost la picnic am fost urmarita..de niste tipi la care tata nu si-a platit datoriile de cativa ani si s-au gandit ca asa se razbuna pe el..si am fost violata. Dupa asta a trecut ceva timp, dar nici in zilele de astazi nu pot uita clipele acelea..de oroare..iar acum imi traiesc viata dupa cum vezi si tu.In fine, ti-am zis ca nu e nimic interesant..dar viata ta? continua ea cu un zambet pe buze..totusi cu tristetea in ochii verzi ca de smarald.
I need a drink, maybe tea with vodka?
![[Image: 3YmNC2o.gif]](http://i.imgur.com/3YmNC2o.gif) .
Dance with me all night long
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|