Black Roses
|
14 May 2012, 16:55
(This post was last modified: 14 May 2012, 16:57 by Luciana E. Flamel.)
|||
|
|||
Luciana nu se putu abtine sa nu zabeasca vazand ca Desiree nu-si dezlipea ochii de la prada ei. Dupa ce rausi sa innabuse un pufnet spuse "Vin din Hogsmeade.S-au facut aprovizionari.Aici-in timp ce vorbea flutura din coate sa-si miste marginile pelerinei- am tot ce e nou la Zonko. "
In secunda urmatoare cercetasa se aseza turceste lasand butoiasele de Berezero sa se rostogoleasca langa ea si incepu sa-si goleasca buzunarele "Au adus niste gandaci cameleoni care odata eliberati emana cel mai urat miros pe care l-ai simtit vre-odata." In timp ce prezenta cutiuta verde cu o imagine sugestiva se zdruncina de forfota continutului. " E amuzant pentru ca fiecaruia in parte ii poate mirosi in alt fel...depinde ce experiente a avut pana in prezent. Explodeaza in cateva minute dupa eliberare. Sa va ganditi unde ii putem elibera Si aici - cercetasa adoptand un aer de suprematie mangaie o cutie de lemn de cires- am ceva ce nu va fi pus la vanzare niciodata..niste artificii care odata aprinse iau forma persoanei la care te gandesti. In restul pachetelor habar nu am ce e. Cel rosu mare era singurul- vanzatorul mi-a zis ca nu a primit nicio foaie de instructiuni. Deschideti daca aveti curaj.". Zambi Cicy provocator. "Nu o sa va vina sa credeti, madame Rosmerta e incurcata cu un negustor de berezero. De la ei am butoiasele si dulciurile... "Camera necesitatii, camera comuna a Cercetasilor sau cunoasteti vre-un alt loc mai bun?"Luciana dadu glas gandului comun al fetelor. ![]() ~~ 'Yesterday is history, tomorrow is a mystery but today is a gift, that's why we call it the present.'
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|