|
|
14 May 2012, 20:06
|
|
Wanda J. Bennet
|
RP Posts: 293
Casa: Niciuna
Galeoni: 2155
Animal: Caine - "Lady"
Slujba: Angajat la " Departamentul Transporturilor si Comunicatiilor Magice"
|
|
- Ramase brusc socata prima data cand observa cum apare si dispare in cateva secunde. Pe ea o ametea acel "aparut-disparut" si cateva minute nu era buna de nimic. Surase scurt cand observa ca si Lady il simpatiza pe baiat, deobicei latra si incepea sa se enerveze la adresa altor persoane.
- Bine, astept. Continua ea si se lasa in jos la bichonul ei incepand sa se joace cu ea. Brusc simti o briza de aer rece si il vazu pe Nick din nou cum apare. Fusese destul de rapid avand in vedere ca trecusera doar cateva minute de cand disparuse si acum aparuse din nou. Observa cainele lui, era mare..frumos. I placuse intotdeauna caini mari chiar daca isi alesese unul mic.
Deobicei la fete li se potriveau catei mai mici, caci daca si-ar fi luat unul mai mare..ei bine daca se ridica in doua labe avea sa o depaseasca. Surase scurt la aceste ganduri si se apropie de Zeus lasandu-se pe vine, zicand:
- Hei, Zeus..continua ea si puse mana pe blana lui care era pufoasa si..si i placea enorm. Acesta incepu sa latre intr-un mod haios, probabil de placere..nu stia de ce, dar era interesant cainele.
- Mereu am avut o pasiune pentru cainii mari insa nu am considerat ca as avea nevoie de unul..caci avea sa ma care el in spate nu eu pe el in brate. Ce rasa e Zeus?Continua aceasta pe un ton glumet observand cum Lady incepu sa-l analizeze pe Zeus.
I need a drink, maybe tea with vodka?
![[Image: 3YmNC2o.gif]](http://i.imgur.com/3YmNC2o.gif) .
Dance with me all night long
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|