Thread Closed 
i'm a weird fucking human
15 May 2012, 17:45
  • Isabella isi puse la loc semnul de carte, la pagina la care ramasese - nu avea nicio sansa sa se concentreze, mai ales pentru ca nici nu-si dadea silinta; de obicei, cand era cu mai multe persoane, prefera sa vorbeasca si sa glumeasca alaturi de ceilalti.

Cand Ema intinse punga cu dropsuri, Isa se ridica si lua unul, apoi se lasa pe scaunul ei si ii multumi fetei.
    "- Si cum a fost in vacanta ?"
    Isabella se uita in jur, iar cand vazu ca nimeni nu spune nimic, se hotari sa raspunda ea.
    "- Chiar despre asta vorbeam. Eu una nu am facut mare lucru - mi-am petrecut mare parte din timp la Hogwarts cu Matt, Kennya si Raizen. A fost destul de bine, desi mi-as fi dorit sa fi venit mai mult la castelul parintilor mei." ridica ea din umeri, apoi se uita la Soimeanca si o intreba acelasi lucru.

Spera sa nu o deranjeze pe Arlin, care inca statea cu romanul in fata, parand absorbita - la fel si Emma, Viperina din Anul II, care insa citea o scrisoare. Isa nu o intreba nimic, insa avea o vaga senzatie ca stia despre ce era vorba - cel putin, banuia. Dar daca ar fi spus ceva, probabil i-ar fi amintit Emmei de intamplarea din Camera Fantomelor si era convinsa ca era mai bine sa nu faca asta.

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
i'm a weird fucking human - by Arlin van Iver - 13 May 2012, 16:47
RE: i'm a weird fucking human - by Ema Snow - 15 May 2012, 16:55
RE: i'm a weird fucking human - by Ema Snow - 15 May 2012, 17:29
RE: i'm a weird fucking human - by Isabella River - 15 May 2012, 17:45
RE: i'm a weird fucking human - by Ema Snow - 15 May 2012, 17:53
RE: i'm a weird fucking human - by Ema Snow - 18 May 2012, 17:06
RE: i'm a weird fucking human - by Ema Snow - 18 May 2012, 17:25