|
|
15 May 2012, 18:47
(This post was last modified: 15 May 2012, 18:52 by Julieta D. Thibault.)
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Incepu sa rada, erau complet nebune daca faceau asta. Dar in fond..Cercetasii se puteau distra la fel ca celelalte case, nu? Chiar daca mereu patise cate ceva din cauza Viperinilor trebuia sa faca ceva impotriva acestora, si acum era momentul.
Surase scurt prima data, analizand-o pe Luciana din cap pana in picioare, nu prea conversase cu ea pana acum..deci nu o cunostea in totalitate. Defapt i stia doar numele si cam atat. Inghiti in sec si se indrepta spre ele, zicand:
- Buna idee cu pivnita viperinilor, de cand am asteptat..sa pateasca si ei ceva macar jumatate din cate patesc eu zilnic! zise ea pe un ton amuzant..si observa cum cercetasa trase sfoara atasata de gurile din plastic si un tipat enervant facu ca toata curtea interioara sa se cutremure.
Isi puse mainile la urechi, strangand din dinti. Ura acel sunet si se lua dupa cercetase si fugira la castel pana ajunsera pe coridor intr-un loc mult mai retras, pentru a-si putea pune in aplicare "planul malefic".
- Deci, cercetaselor, de unde incepem? continua ea ridicand din sprancene de cateva ori.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|