|
|
Thread Rating:
- 3 Vote(s) - 5 Average
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
15 May 2012, 21:41
|
|
Michael Stark
|
RP Posts: 204
Casa: Niciuna
Galeoni: 780
|
|
- Mike ii stranse mana lui Ivy, incercand sa se gandeasca la orice altceva decat la ce se intamplase in acea seara. Tot timpul stiuse ca fata aceea avea ceva de ascuns, ca facea ceva ce el nu stia, ca se punea in pericol. Nu spusese niciodata nimic pentru ca stiuse ca daca Ivy nu i se destainuise insemna ca intr-adevar nu putea. Nu voia sa o preseze sa faca imposibilul. Poate daduse Juramantul Suprem. Sau poate fusese pus un blestem asupra celuia care spunea ceva.
Orice ar fi fost, barbatul putea recunoaste ca se simtea usor frustrat din acea cauza. Nu stia cum sa reactioneze, cum sa o protejeze sau sa o ajute. Ridica din sprancene cand ii auzi cuvintele. Nu din cauza faptului ca parca ii citise gandurile, ci mai mult a tonului pe care o spuse. Se citea ceva ce o presa, ceva ce barbatului nu o-ar fi placut sa auda. Acea tristete, acea obligatie care era imposibil sa nu o simti intr-o relatie ca cea a lor.
"Nu trebuie sa realizez nimic. Nu e vina ta," spuse Mike scurt, incercand sa o faca sa o lase balta. "Asculta, si tu era sa fii omorata azi. Eu vreau sa am grija de tine, sa te protejez, sa te ajut si sa iti fiu alaturi. Si nu pot sa fac asta daca nu imi spui ce se intampla."
I look so good I might die
Give me a scotch. I'm starving.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|