|
|
16 May 2012, 07:20
|
|
Desiree Rose Goth
|
RP Posts: 1857
Casa: Cercetasi
Galeoni: 625
Animal: Pisica birmaneza - Nightshade
Slujba: Ajutator pentru biblioteca
|
|
- - Pot sa le fac eu invizibile, spuse Cercetasa, dorind sa vina si ea cu o contributie.
Se apropie de sticlele de Berezero si de restul lucrurilor pe care le luase Luciana. Zau ca nu intelegea cum de pututse cara atatea chestii pana la Castel, mai ales ca ea facuse drumul prin Urlet in Noapte, la capatul caruia exista iesirea din Salcia Batausa. Era un drum lung de parcurs, mai ales ca ultima parte a acestuia trebuia parcursa taras.
Clatina din cap, incercand sa-si alunge acele ganduri. Va avea timp sa o intrebe pe Luciana de asta mai tarziu. Cu o miscare lenesa din bagheta, facu toate produsele de la Zonko invizibile. Acestea zburara catre Turnul Cercetasilor. Probabil ca nu vor avea cum sa intre in Camera de Zi, din pricina portretului Doamnei Grase, insa vor sta undeva.. prin apropiere. Cel putin, ea asta spera.
- Deci, acum ce facem? intreba ea, intorcandu-se catre Luciana.
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif)
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.
Love you, Bells.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|