|
16 May 2012, 15:09
|
|
Guillaume J. Devereux
|
RP Posts: 136
Casa: Viperini
Galeoni: 320
Animal: Lup - "Shadow"
|
|
- Se duse imediat dupa ea, dupa ce o privi indepartandu-se. Se intreba ce nu era in regula, si ofta incruntat, dandu-si seama ca nu putea intelege femeile. Mereu trebuiau ele sa se supere si sa faca astfel de faze? Ii auzi intrebarile, si o privi nedumerit. Devorator? Ce era asa rau in asta? El chiar dorea sa fie seful lor, si ea era socata ca era prea tanar? Presupuse ca ea era membra a Ordinului, si un fior de gheata ii strabatu corpul. Nu...nu se putea, nu putea fi adevarat.
”Josephine, ce e asa rau? Ce alta optiune am? Parintii mei sunt amandoi Devoratori, si nici eu nu vreau altceva. De ce sa caut moartea cu lumanarea, cand pot sa stau linistit in banca mea si sa fiu invingator? Daca tu vrei sa fii de partea asa-zisului bine, e problema ta.”
Se incrunta si isi incrucisa bratele la piept. Stia el ca era prea frumos sa fie adevarat.
war is coming, prepare for the massacre
We are the children of death. Know us by our scars, tears, and hatred. We are the shadows cast by your holy light.
They will not force us, they will stop degrading us, they will not control us. We will be victorious.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|