|
Thread Rating:
- 3 Vote(s) - 5 Average
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
16 May 2012, 20:53
|
|
Ivy Thibault
|
RP Posts: 722
Casa: Viperini
Galeoni: 2241
Animal: Tigru - "Hope"
Slujba: Vanzator la "Weasley Bing Bong"
|
|
- Ivy strânse din buze nemulţumită, deşi se aştepta la asta. Erau deja prea îndrăgostiţi unul de celălalt pentru a da înapoi acum. Nu era sigură dacă să îi spună sau nu. Instinctul îi spunea că da, însă mintea exact opusul. Se întreba dacă s-ar supăra Kurt. El fusese cel care o sfătuise să îşi urmeze instinctele, aşa că bănuia că nu.
Însă îşi dădea seama că, după ce ştia, era la fel de implicat ca şi ea. Că nu va mai putea da înapoi şi că va trebui să ţină şi el secretul.
Trecuseră cam două minute de când niciunul dintre ei nu mai spusese vreo vorbă şi Ivy simţea parcă curiozitatea lui Mike. Fata avu grijă să arunce o vrajă pentru a nu putea să audă nimeni ce vorbesc.
"Amândoi suntem Devoratori, deci nu asta e problema. Numai că eu mai aparţin unui grup. Sunt prima membră a facţiunii Deathly Hallows, sau Sfinţii Mortali. Noi nu suntem răi sau buni, nu credem în cele două forţe. Noi suntem imparţiali, fiecare visând o lume mai reală, mai curată. Noi vrem... puritate... renaştere,"[7b] se strădui viperina pentru cuvinte. [b]"Problema e că nu suntem priviţi bine de societate, aşa că trebuie să fim eliminaţi. Eu, Kurt, Lexie, sora mea şi încă câţiva."
Se întoarse spre iubitul ei.
"Am omorât oameni, Mike," mărturisi Ivy, vocea spărgându-i-se pe ultimul cuvânt. Ştia că probabil după asta el îşi va schimba părerea despre ea. Poate că nu o va mai ierta niciodată. Poate că o va părăsi chiar atunci...
i'll stop at nothing to achieve freedom
“Life doesn't stop for anybody.”
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|