|
|
Thread Rating:
- 3 Vote(s) - 5 Average
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
16 May 2012, 21:35
|
|
Michael Stark
|
RP Posts: 204
Casa: Niciuna
Galeoni: 780
|
|
- Mike ramase pentru cateva secunde tacut, incercand sa proceseze toate lucrurile pe care le aflase brusc. Hm...Kurt. Il stia pe tip. Era cel cu care o vazuse mai mult de o data. Parea mai in varsta decat el, desi nu era batran. Nu parea sa aiba mai mult de 30. Isi duse o mana la ceafa. Nu stia cum sa le ia pe toate alea, bune sau rele. Macar acum stia.
Daca Ivy era bagata, atunci si el se baga. Nici nu trebuia sa isi puna intrebari, nu avea sa ezite. Ideea era ca femeia asta era tot ceea ce avea Mike si tot ceea ce ii trebuie. Nu avea nevoie de nimic mai mult decat pe ea. Peste restul putea trece, insa peste a o pierde pe Ivy nu.
Omorase oameni. Si Mike omorase oameni. Nu era chiar o noutate pentru un Devorator, desi stia ca erau printre ei si unii care nu ucisera. Nu ii dura mult sa observe expresia de profunda tristete de pe chipul lui Ivy. Intelese din prima la ce se gandea ea.
"Hei, poate ai omorat oameni, insa m-ai salvat pe mine," spuse el. "Daca tu esti in factiune, si eu sunt. Incearca sa imi faci rost de un loc. Nu plec fara tine. In plus, si eu am omorat oameni. Si pe multi dintre ei i-am omorat pe dinauntru. I-am ranit si au sangerat pana la moarte. asta e mult mai rau. Asa ca nici macar sa nu iti treaca prin minte ca am sa te judec pe tine pentru orice."
I look so good I might die
Give me a scotch. I'm starving.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|