Thread Closed 
just cut these strings that hold me safe.
17 May 2012, 18:29
  • Se invartea dintr-o parte in alta a coridorului punandu-si mana in cap, incercand sa caute o solutie. Ce le putea duce din nou la tipul acela? Spera doar ca planul sa functioneze si el sa nu-si de-a seama..caci altfel ar fi incurcat-o rau de tot amandoua. Un nod i se puse in gat cand observa o lumina verzuie, bingo!

- Bingo! Haide repede pana nu se razgandeste sa mai licareasca, continua aceasta tragand-o pe Rose de mana in locul unde se afla lumina.

Un glob verzui-albicios se afla pe jos luminand partea aceea de coridor mult mai mult decat trebuia, zambi fericita ca aveau macar ceva sa le zica sau sa le duca unde trebuie la tipul acela misterios. Brusc disparura de acolo si ajunsera in Padurea Interzisa. Tipul isi facu aparitia, zicand:

- Se pare ca micutele mele cercetase se descurca grozav! zise acesta incepand sa rada malefic, vocea lui rasunand in toata padurea..iar Julieta stramba din nas.

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: just cut these strings that hold me safe. - by Julieta D. Thibault - 17 May 2012, 18:29