Thread Closed 
Black Roses
19 May 2012, 21:41
Subsolul nu era luminat deloc." Lumos!" soptira imediat Cicy."Cine e acolo?" se auzi o voce grava. "Flitch, tu esti?" continua vocea foarte ragusit. Din capatul coridorului se auzi un chitait: "Nu fi prost, el e un Non. Domnule profesor Snape, ati revenit?"continua vocea chitaita. In mintea cercetasei nu rasuna decat cuvantul <<revenit>>. Snape era prin castel.

Fata le facu un semn colegelor ei sa nu scoata nici un sunet, stinse bagheta si pipai peretele in cautarea tabloului lui Sir Cadogan, al carui ragusita se auzea de aproape. "Sir Cadogan, psst; te rog nu spune nimic, sunt eu , Cicy Flamel. Te rog scapa de persoana din tabloul din capatul holului. Sa nu revina prea curand. Te rog! Am nevoie de ajutorul tau." sopti fata mieros. Imediat acesta isi drese vocea si spuse:" Aham, scumpa vecina.Am o mare rugaminte la tine, Dulcineea mea. Cheama ielele de la V si pe Madame Donne. Poti sa il iei si pe Nigellus Black. Imi e foarte dor de vechii mei vecini si urasc sa fiu pedepsit, urasc pivnita aceasta racoroasa si umeda, elevii acestia dezastruosi care-mi sculpteaza pe rama numele lor. Un calvar, iti zic My Lady!". Cavalerul adoptase o atitudine afectata foarte falsa insa tabloul din capatul coridorului chitai si spuse" Minunat, o petrecere!.. Stai, cine era?". "Cine poate fi...probabil catastrofele astea de elevi. Numai in camerele lor nu ii gasesti."

Holul se innabusi de liniste. Fetele inca respirau rar si stateau ca si impietrite. Asteptau ca Sir Cadogan sa faca prima miscare sa le dea semnalul ca totul era in regula. Dupa doua minute de liniste profunda acesta zise in soapta " Ooh, my lady, miss Flamel. O adevarata onoare. Nu credeam ca va veti aminti de batranul Cadogan. Cum va spuneam data trecuta. Bunicul dumneavoastra, m-a insufletit. Ce om...Mi-e rusine, un tablou creat de incuiati..." Luci i-o reteza scurt: "Nu avem timp...tabloul vecin..." Cavalerul pufni:"Helen nu se va intoarce in seara asta in tabloul sau. Ma adora, face tot ce ii spun. Pe iele nu le va prinde niciodata, Madam Donne se va oferi sa o ajute, mai rau o va incurca.Cat despre Phineas, e in celalalt portret al lui."

"Multumesc mult Cad'. Acestea sunt colegele mele: Ea e Desiree Rose Goth iar aceasta e Julieta A.Miller. Mai am o mare rugaminte: crezi ca ne poti ajuta sa trecem niste gandaci in camera comuna a viperinilor.Stiu ca suna ciudat, poate chiar necavaleresc...". Dupa plecaciunile survenite in urma prezentarilor, auzind planul fetelor acesta zise: "Razbunare, dulce razbunare. Va ajut cu siguranta. Miss Cicy, spuneti-mi despre moartea bunicului dvs. Cred ca ati suferit enorm...ce om..."

[Image: cute-dog-fuck-that-girl-girl-photography-129758.jpg]
~~ 'Yesterday is history, tomorrow is a mystery but today is a gift, that's why we call it the present.'
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Black Roses - by Georgia Harris - 03 Mar 2012, 23:27
RE: Black Roses - by Desiree Rose Goth - 04 Mar 2012, 13:13
RE: Black Roses - by Julieta D. Thibault - 02 May 2012, 18:38
RE: Black Roses - by Desiree Rose Goth - 08 May 2012, 18:58
RE: Black Roses - by Julieta D. Thibault - 13 May 2012, 11:49
RE: Black Roses - by Desiree Rose Goth - 13 May 2012, 12:57
RE: Black Roses - by Luciana E. Flamel - 13 May 2012, 22:24
RE: Black Roses - by Desiree Rose Goth - 14 May 2012, 15:17
RE: Black Roses - by Luciana E. Flamel - 14 May 2012, 16:55