One heart. Cave in
|
19 May 2012, 21:44
|||
|
|||
Hawkeye asculta cu atentie si rase.
" - Vai de mine, Ema! Acum vad cum de ai ajuns aici! Ma rog, cum de vei ajunge aici. Esti o uituca si jumatate!" Nu se uita la ea de teama sa nu vada o expresie ucigasa. Cantecul nu-i spunea nimic in mod special. Era destul de usor, cu un ritm interesant. Era lent, dar nu foarte. Genul de cantec care-ti ridica moralul. Nu avea cum sa fie ceva rau in asta... Nu. Nu era cantecul de vina. Dar nu avea cum sa fie combinatia vraja accidentala-solutie de ingrijit iarba. Era prea ciudat. Prea mare coincidenta. " - Ema... Si Ema... Cred ca nu a fost un simplu accident. Imi pare rau sa va sparg bula de fericire, dar asta e ce cred. E ceva la mijloc si nu ne dam seama. Toti trei stim ca voi doua nu sunteti cea mai norocoasa persoana de pe aici..." " - Imi permit sa te contrazic" se ridica glasul femeii. " Am o casnicie placuta, o casa pe gustul meu si un pian in sufragerie. In plus, inca tin legatura cu marea majoritatea a colectivului de la Hogwarts." Vorbise cu mandrie si satisfactie, iar asta il bloca pe baiat. ![]() ![]() I have nothing to confess – except that I have nothing to confess Minds Rule Might |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|