One heart. Cave in
|
20 May 2012, 00:42
|||
|
|||
Nu-i veni sa creada ca macar o data - o singura data - Hawke i-o luase inainte si gandise matur, logic, la rece. Il aproba din cap.
" - Cum facem asta?" intreba si se departa de cei doi. Isi prinse barbia in mana dreapta si isi sprijini cotul de antebratul stang. Se gandi si intoarse povestea pe toate partile, dar degeaba. Nimic. " - Cred ca stiu o vraja" se auzi Grace. " Dar nu o pot face eu. Ema, cum de nu ai luat in considerare carticica ta cu vraji?" Tonul lui Grace era mustrator si, pentru prima oara, Ema isi dadu seama cum se simtea Cols cand era mic. Nu putu decat sa-si plece privirea. " -Dar ar trebui sa faceti impreuna vraja" continua Grace. " - Nu am cartea la mine" adauga Ema. " - Dar stiu eu cuvintele" Soimeanca se intoarse sa-si priveasca chipul batran. Femeia zambea si avea o scanteie ciudata in ochi, o scanteie pe care Ema presupuse ca o avea si ea cand gasea o solutie la o problema. Se intoarse imediat langa ei si ii inmana bagheta lui Colin. " - Dar mai intai voi si amintirile voastre" Ema observa placerea femeii de a incepe propozitia cu 'dar'. " - Cred ca e mai prudent sa le facem simultan." ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|