I hear your heart beat
|
20 May 2012, 21:10
|||
|
|||
Il cuprinsese o durere nebuna la nivelul tuturor incheieturilor, chiar dause de bela de aceasta data. Nu era sigur ca potiunea aia era atidotul perfect, inca nu intilnise asemenea simtome, cum ar fi halucinatii si dureri de incheieturi. Se prabusise practic pe micuta canapea, nu ii prea convenea sa se afle departe de patul sau unde de citeva ori i se parea ca o sa moare din cauza potiunilor ingerate, dar asa nebunie inca nu mai fusese. Incepea sa vada lucruri imaginare, demoni ce dansau vals in jurul lui, fantome ce se leganau inerte linga el si pe ea.
O fantoma deosebit de frumosa statea in fata lui, chiar la picioare. Mina ei sidefie se juca in aer facind uzoare stranii, era plina de o eleganta desavirsita. La un moment dat degetele ei micute i-au atins obrazul, pielea ei se asemana cu un material usor si lunecos care fusese tesut din mici suvoaie de apa. Era cea mai nebuna senzatie, nu o mai vazuse pina atunci, dar stia clar cine este. Iti aud bataile inimii, esti inca viu, deci bucurate de acest cadou din partea sortii. Crinu. Ce este? Ai venit sa ma iai? Asta nu se va intimpla nici in cele mia dulci sau strasnice vise ale tale. Daca te iau cine o sa mai aiba grija de ea? De cine? Fata nu mai spusese nimic doa aratase spre locul in care fusese Julieta cu 2 minute in urma dupa care se evaporase intr-un nor de fum impreuna cu toate ciudateniile ce i se pareau ca-l inconjoara. OOC: Imi pare foarte rau p/u lipsa mea, am intrat in pregatire p/u examene si nu prea am timp de net. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|