|
20 May 2012, 22:10
(This post was last modified: 20 May 2012, 22:22 by Julieta D. Thibault.)
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Isi deschise usor ochii, tusind rau..inca era acel fum inecacios care o facu sa-si puna mana la gat, incercand sa respire. Dadu cu mana cealalta praful din jur si brusc se evapora tot acel fum. Pentru un moment crezuse ca visase insa nu era asa, cineva facuse asta..dar de ce? Se ridica de acolo, tinandu-se de usa..care era incuiata cu un lacat. La naiba! isi zise in gand si auzi o multitudine de voci in incapere, innebunise ea sau chiar se auzeau voci?
Se uita in stanga si in dreapta si brusc o silueta facuta din fum, mai bine zis o fantoma aparu in fata ei. Nu i se vedea chipul purta ca o masca de fier, dar ochii erau patrunzatori si luceau puternic..ca a unei feline pe timp de noapte.
- Cine esti? continua ea tinand bagheta in mana, inca tusind..simtind acel fum pe gat in jos.
- Chiar credeai ca ai sa scapi si tu si prietenasul tau? Nu, scumpa mea, ai sa mori acum la fel ca si el, in chinuri crunte!...Cuvintele astea o facura se inghete pe cercetasa, Artimei? Ce legatura avea el cu fantoma asta?
Insa brusc in minte auzi o voce, numele ei..si recunoscu imediat aceea voce, era baiatul si se afla in acelasi pericol ca si ea. Inima i batea cu putere, nu stia de ce..ori ca el i strigase numele, ori ca se considera nebuna, ori din cauza tipului care statea in fata ei. Se intoarse in spate si lacatul disparu, deschise usa si iesi din aceea incaperea insa fantoma era pe urmele ei cu un cutit in mana si un ras malefic care se auzi pe tot coridorul, iesi si din clasa de potiuni alergand pe coridor..izbindu-se brusc de cineva.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|