Castigatorii Cupei Caselor IX - Viperinii
21 May 2012, 16:04 (This post was last modified: 21 May 2012, 16:06 by Isabella River.)
  • Yey, felicitari, Vipisorii mei ! Love
    Sunt mandra ca am fost Sefa voastra de Casa, dar mai ales, sunt mandra ca am reusit impreuna sa castigam - cam era si timpul nostru, nu ? >Happywide<
    Am monitorizat eu fiecare RPG al vostru (lista aia [-x) si stiu cat de mult v-ati straduit fiecare in parte. >Happywide< Probabil am fost avantajati si de faptul ca am fost in numar mai mare de aceasta data.

De asemenea, trebuie sa felicitam si celelalte Case pentru efortul depus, dar mai ales, fiecare Sef de Casa in parte, pentru ca noi suntem cei care ar trebui sa ne straduim cel mai mult si sa ii impulsionam pe ceilalti sa lucreze ca o echipa. >Happywide<
    Dar pe un forum asa shukar, asta nu e deloc o problema. :>

Speram ca data viitoare sa fie o competitie ceva mai stransa, mai multi membri si la celelalte Case (ca vad ca la Viperini s-au inmultit tare in ultima vreme) si bineinteles, sa fim tot aici, pe DarkMark si sa ne simtim bine facand RPG. >Happywide<

Vipi, felicitari inca o data !
    P.S. - Odd, Adri nu o sa ne mai arunce de la etajul 1. =))))))))) :> Sau poate doar de bucurie.
    P.S.2 - Raiz, ce seamana stilul tau de scris cu al meu. [Image: 5.gif]

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Castigatorii Cupei Caselor IX - Viperinii - by Isabella River - 21 May 2012, 16:04

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Câșitgătorii Cupei Caselor X Raizen Isildur 12 5,295 24 Feb 2013, 20:08
Last Post: Irine Wagner
  Start Cupa Caselor X Raizen Isildur 40 9,091 25 Nov 2012, 20:14
Last Post: Lexie Stryder
  Pregatiri Cupa Caselor X Raizen Isildur 25 7,534 04 Sep 2012, 14:52
Last Post: Raizen Isildur
  Cupa Caselor IX este deschisa ! Raizen Isildur 14 3,924 25 Feb 2012, 10:16
Last Post: Rosalie Vivienne Alden
  Castigatorii Cupei Caselor VIII: Cercetasii ! Raizen Isildur 18 4,046 21 Jan 2012, 09:24
Last Post: Raizen Isildur
  Castigatorii Cupei Caselor VII: Cercetasii ! Raizen Isildur 18 4,790 15 Sep 2011, 15:19
Last Post: Raphael Olivier