|
21 May 2012, 16:56
|
|
Ivy Thibault
|
RP Posts: 722
Casa: Viperini
Galeoni: 2241
Animal: Tigru - "Hope"
Slujba: Vanzator la "Weasley Bing Bong"
|
|
- Ivy pufni. Tipic Mike...
"Bine, nu uita că fac asta doar din cauza şerveţelelor," râse Ivy şi se întoarseră către fotografi. Fata îl privi pe iubitul ei. Se vedea clar că era obişnuit cu lumina reflectoarelor. Ceea ce o mirase pe Ivy de când îl cunoscuse fusese faptul că el se purta la fel în faţa aparatelor cum se purta acasă, în faţa ei.
După câteva poze plictisitoare, la care Ivy zâmbi cât de frumos putu, oameni îmbrăcaţi în costume începură să se îndrepte spre ei. Fata era sigură că nu aveau niciun interes să vorbească cu ea, aşa că, după ce primul om îl salutase pe Mike, Ivy îi spuse:
"Mă duc să-mi iau ceva de băut."
Îl sărută pe obraz şi se îndreptă spre barul, sau ce era şi ăla, din interiorul vestibulului. Aveau ceva sucuri şi băuturi alcoolice, însă Ivy alese o apă plată. Era o mare fană a apei plate.
Se uită în jur punându-se picior peste picior. Nimeni cunoscut. Normal. Totuşi, se simţea destul de în largul ei. Îl privi pe Mike, care încă discuta cu omul cu care îl lăsase.
Ivy nu observă persoana care se apropie de ea, decât după ce se aşeză pe scaunul din dreptul ei.
"Ivy Thibault?" întrebă bărbatul.
Fata îşi întoarse curioasă privire. Băiatul părea de vreo şaptesprezece ani, avea o pană şi un carneţel în mână şi un aparat de fotografiat vrăjitoresc legat de gât.
Ivy îl privi, încruntându-se, o privire de genul vezi-că-ştiu-blesteme.
"Da," răspunse ea pe un ton precaut, lungind ultima vocală.
"Aş vrea să vă pun câteva întrebări pentru ziarul la care lucrez."
Ivy aproape că îi aruncă paharul de apă în cap, însă se abţinu, lingându-se pe buze. Reporterul luă tăcerea ei ca pe un semn că poate continua.
"Este adevărat că acum lucrează la..."
"Nu," răspunse Ivy plictisită.
Reporterul o privi încurcat.
"Dar n-am apucat să pun toată întrebarea," zise el.
"Ştiu," răspunse Ivy sec.
i'll stop at nothing to achieve freedom
“Life doesn't stop for anybody.”
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|