Thread Closed 
I hear your heart beat
21 May 2012, 18:16
Se trezise brusc din starea de inconstienta ridicind capul si respirind foarte rapid. Auzise zgomote si simti cum o mina calda l-a atins. Realizase ce ea deja ajunsese, desi nu putea fi sigur daca era intreaga sau nu. Simtea doar o slabiciune in tot corpul si cu greu se ridicase pe canapea. Lua sticluta de la ea din mina si ii auzise cuvintele. Doar un zimbet sters i se plimba pe buze dupa care mai scose si el o sticluta din buzunar. Combina lichidul celor doua, doar ca nu folosise de tot antidotul de la Julieta, lasase circa jumatate de sticluta. Inchisese capacul si zgiltii citeva minute lichidul pina cind acesta capata o nuanta albastrie. Sper si eu sa functioneze, altfel n-o sa ma mai vez nici o data. Dadu pe git intreg continutul. Era foarte rece si parca organismul lui incepea sa restabileasca echilibrul termic.

Dupa citeva minute incepuse sa se simta mai bine si parca i se limpezea si creierul. Se ridica de pe canapea fara ca sa-i spuna vreun cuvint. Deschisese larg usile ce duceau spre gradina si incepuse sa stringa plante pe care le strivea intre degete lasind sucul lor sa cada in amestecul pe care l-a adus fata cu pretul propriei vieti. Se intoarse inapoi linga ea peste citeva minute. Cred ca va trebui sa-ti achit si o dauna morala pentru incidentul de azi. Hai sa nu ajungem in instanta de judecata, imi spui ce pot face pentru asta..... Imi premiti sa ma joc putin cu cicatricea ta?

[Image: tumblr_m1fx1eAtcw1r910seo1_500.gif]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
I hear your heart beat - by Artimei N. Denver - 02 May 2012, 18:09
RE: I hear your heart beat - by Artimei N. Denver - 21 May 2012, 18:16