Thread Closed 
I hear your heart beat
21 May 2012, 18:25
  • Privi cu atentie tot acel joc de amestecatura intre antidot si o alta sticluta si scutura din cap putin buimacita de lucrurile astea. Potiunile nu erau o pasiune de a ei, insa tinea minte bine ca si mama ei facea aceleasi lucruri..combina diferite lichiduri si substante pentru a rezulta ceva de vindecare, pacat insa ca ea murise..acum putea sa fie o experta la capitolul "Potiuni", dar asta e..orice lucru frumos se sfarseste repede. Inghiti in sec cand i auzi cuvintele " Sper si eu sa functioneze, altfel n-o sa ma mai vezi niciodata"..un nod i se pusese in gand, nicigand sa se gandeasca la asa ceva.

Se pare ca baiatul se simtea mai bine si rasufla pentru un moment usurata, insemna ca tot tam-tamul acela nu fusese in zadar si nici ca era sa fie omorata de o fantoma maniaca care nici macar nu stia ce avusese cu ea. In fine, avea sa afle mai tarziu despre chestiaasta, caci era si normal..insa acum trebuia sa se concentreze la situatia prezenta. Surase scurt cand il auzi vorbind, chiar uitase de tot despre cicatricea aceea, nici numai avusese timp sa se gandeasca la ea.

Ofta lung si isi indrepta privirea catre Arti, iar un zambet i aparu larg pe buzele rosii..nu de la ruj ci din natura lor. Statu 5 minute singura nestiind ce avea de gand baiatul, insa isi dadu imediat seama cand se intoarse inapoi si inainte sa zica ceva. Un nod i se puse in gat, nu stia de ce..insa incerca sa-l ignore. Dauna morala?
    - Nu cred ca imi simtea nimeni lipsa daca se intampla ce se intampla..continua ea surazand.
    Auzi vorbele lui " Imi permiti sa ma joc putin cu cicatricea ta?"..si chicoti usor dar destul de silentios, continuand:
    - Sa te vad..continua ea si trase putin de rochie in sus pana ajunse la cicatricea ce se afla pe coapsa.

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
I hear your heart beat - by Artimei N. Denver - 02 May 2012, 18:09
RE: I hear your heart beat - by Julieta D. Thibault - 21 May 2012, 18:25