Thread Closed 
I hear your heart beat
23 May 2012, 18:04
Se nascuse pentru a doua oara. Incepuse sa-i placa viata mai mult si mai mult. Era ceva ciudat legat de acea fata. Nimeni normal la cap nu ar fi riscat atit de mult pentru o persoana pe care o stia de citeva zile, era straniu intr-o oarecare masura si nu avea idee de ce ea proceda asa. Sa stii ca ma ranesti in adincul sufletlui. Eu aveam sa-ti simt lipsa, cu toate ca te stiu doar de citeva zile, ai devenit micutul meu cosmar adorabil. Bine exagerase destul de mult cu acel cosmar adorabil, dar ma rog. Pusese citeva picaturi de lichid pe virful a doua degete si trecu o data peste cicatrice apoi inca o data pina cind se obisnuise cu atingerea fina a pielii de coapsa ei. Era o cicatrice adinca, asa ca era nevoie de mai multa potiune, teoretic, practic ii trebuiau doar citeva picaturi, insa le nu rata nici o ocazie de a mingiia copsa unei fete cit mai mult.

Pusese dop la sticluta si i-o intinse ei. Cred ca o sa ai nevoie de asta. Ajta si la vinatai, si alte chestii de genul acesta. Se uita la ea, nu vedea nimic neobisnuit, numai ochii ii luceau in adincuri si el se reflecta in ei. Nu mai avusese asemenea experienta, sa-si vada reflexia in ochii altei persoane.

[Image: tumblr_m1fx1eAtcw1r910seo1_500.gif]
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
I hear your heart beat - by Artimei N. Denver - 02 May 2012, 18:09
RE: I hear your heart beat - by Artimei N. Denver - 23 May 2012, 18:04