Thread Closed 
I hear your heart beat
23 May 2012, 18:15
  • Surase scurt si tresari cand acesta isi puse mana pe rana, dandu-si ochii peste cap cand puse picaturile. Pisca putin insa era suportabil, in fond era in avantajul ei asa ca tacu si nu zise nimica. Ii privi gesturile baiatului, defapt incepuse sa i stie orice miscare sau mai bine zis sa-i observe miscarile de cand il intalnise, avea ceva special insa nu stia ce..care te facea sa vrei mai mult sa vorbesti cu el, sa aflii mai multe..insa se rezuma la cate stia, nevrand sa para nici prea curioasa.

- Pot spune acelasi lucru si despre tine. Continua ea razand si brusc i veni din nou imaginile acelea de acum cateva minute, cu aceea fantoma. Voia sa stie ce legatura avea cu baiatul si de ce se razbunase si pe ea. Oricum rasufla usurata ca scapase si ea si el, caci..nici nu voia sa se gandeasca daca avea el sa pateasca ceva, insa avea incredere atat in el cat si in fortele ei.

- Multumesc, raman datoare,, continua ea dupa ce observa cum cicatricea se vindeca incetul cu incet si il saruta pe obraz, inspirand acel parfum barbatesc care il adora, nu stia de ce..insa incepuse sa-i placa de cand il intalnise pe el.
    - Totusi...am o nelamurire, ce legatura avea fantoma cu tine? zise ea spargand gheata tacerii pentru cateva minute.

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
I hear your heart beat - by Artimei N. Denver - 02 May 2012, 18:09
RE: I hear your heart beat - by Julieta D. Thibault - 23 May 2012, 18:15