Dirty business
24 May 2012, 14:38
  • Mike isi privi iubita, si apoi pe Klaus, zambind abia vizibil cand isi dadu seama ca amandoi asteptau ca el sa vorbeasca. Ideea era ca venise acolo cu gandul la afaceri. La o anumita oferta mai exact. Isi puse mana libera in buzunarul de la pantaloni, in timp ce in cealalta o tinea pe a lui Ivy.

"Ei bine, sa trecem la subiect," spuse el, zambind. "Klaus, am o oferta pentru tine. Ceva la care nu te-ai gandit." Stia ca nu va fi refuzat. Genul acela de oferta nu il mai intalnise si nici nu il va mai intalni vreodata tanarul. Si mai ales la o varsta atat de frageda. Daca accepta, atunci il astepta o intrare in 'viata adultilor', cum ii placea lui sa spuna, spectaculoasa si neasteptata. Daca nu, ei bine...vor mai vedea.

"As vrea sa te angajez in firma mea. Vreau sa te fac ajutorul meu la stark Industries. Dupa cum ti-am spus, noi facem arme pentru vrajitori. Pentru asta ai nevoie de cunostiinte cel putin generale in orice domeniu vrajitoresc, plus sa te descurci cu tehnologia cat decat. Vreau sa aflu daca esti interesat sau nu ca sa pot continua," spuse Stark cu un zambet. Mama, ce bun era.

I look so good I might die
[Image: knAot.gif] [Image: ordME.gif] [Image: wzOiJ.gif]
Give me a scotch. I'm starving.

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Dirty business - by Klaus Lovel - 22 May 2012, 20:42
RE: Dirty business - by Ivy Thibault - 22 May 2012, 21:31
RE: Dirty business - by Michael Stark - 22 May 2012, 21:52
RE: Dirty business - by Klaus Lovel - 23 May 2012, 17:37
RE: Dirty business - by Ivy Thibault - 23 May 2012, 22:11
RE: Dirty business - by Michael Stark - 24 May 2012, 14:38