Thread Closed 
I hear your heart beat
25 May 2012, 19:48 (This post was last modified: 25 May 2012, 20:13 by Julieta D. Thibault.)
  • Ahm, bine. Ramase muta cateva minute bune, insa vru sa spuna ceva dar tacu. Sora lui ?! Nebuna si dupa moarte ?! Ciudat, tipa aia nu parea nebuna ci mai degraba ceva care voia sa te omoare. Inghiti in sec si isi reveni din aceea transa la realitate, trebuia sa o faca. Avea sa se gandeasca la asta mai tarziu sau mai bine zis cand se va pune in pat si va visa tot ce s-a petrecut astazi ca un film derulat, deobicei patea asta. Ofta scurt, stia ca nu e usor ca sa-ti moara cineva. O patise pe pielea ei, sa-ti moara ambii parinti nu e un lucru usor..si nici sa pierzi o sora. Ofta adanc si se intoarse spre el, observand cum strange usor pumnii.

Il apuca de mana si i desfacu incet pumnul, zicand:
    - Nu trebuie sa-ti para rau pentru problemele create de altcineva, in fond..nu avea cum sa treaca ziua fara sa mi se intample asa ceva..sau ma rog, ceva in gen. Continua ea, insa vru sa intrebe mai multe, dar tacu. Credea ca nu e de cuviinta sa mai intrebe inca ceva, poate il deranja si nu voia sa vorbeasca de asta. Isi dadu o mana prin parul usor buclat si in minte i se derulau toate aceste actiuni ale zilei asteia.

Insa era multumita ca se sfarsise asa zisul cosmar..desi voia sa afle mai multe nu putu sa mai taca. Ura sentimentul acela de curiozitate asa ca se intoarse spre el, zicand:
    - Dar..de ce i este inca spiritul..pe pamant? continua ea destul de nesigura de vorbele ei. Defapt, las-o balta, nu vreau sa intru in amanunte mai mult decat trebuie. Continua ea cu un zambet sters pe buze.

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
I hear your heart beat - by Artimei N. Denver - 02 May 2012, 18:09
RE: I hear your heart beat - by Julieta D. Thibault - 25 May 2012, 19:48