I hear your heart beat
|
25 May 2012, 20:28
|||
|
|||
Curiozitatea era o boala feminia si trebuia sa fie lecuita prin metoda "spune-mi ce ma intereseaza". Afisa un zimbet putin amar cind o vazuse ca-i desface pumnul. Atingere ei era ceva de genul unui infiebnintator, incepea sa simta caldura in zona in ace o atinsese ea, de parca lua foc. Realizase intr-un sfirsitaca primise un srut pe obraz si asta se intimplase cu destule minute in urma. Ii venise sa-si de o plama, dar ma rog, era prea adincit in cautarea unui raspuns.
Ii venea greu sa-i explice totul si ca ea sa inteleaga corect. O situatie delicata din care spera sa iasa alb si pufos. Ea a fost cea mai mare dragostea a mea, o iubem si o protejam mai mult ce pe oricine sau orice pe lumea asta si ea era legata de mine. Poate ca se temea daca o sa gesesc pe altcineva va pierde dragostea mea si ei bine cit voi fi eu viu va fi aici sa vada daca tot o mai iubesc. Se pare ca te vedea o potentiala furtoare a dragostei mele, stii si tu cum mai exista si asemenea obsesii. Dar chestia asta nu prea vea legatura cu situatia data, sau poate ca undeva in adincimi era si asta un motiv. O imbratise de dupa umeri si o apropiase de el inspirind aroma dulce ce se pastra in parul ei. Dupa care ii daduse drumul, o eliberase sa fie cit mai departe de el, de paricolul ce se ascundea in el si care-l urmarea mereu. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|