|
25 May 2012, 21:33
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Nu i era frica, doar ca se speriase din cauza la aceea bubuitura brusca. La cate patise astazi, asta era ultimul lucru de care trebuia sa se sperie insa asa era ea, pusa mereu in alerta pentru a fi sigura de orice. Fusese de cateva ori prinsa si nu in garda, iar de atunci i ramase instinctul de a fi mereu cu ochii in patru chiar daca stia ca era o persoana de incredere langa ea. Inghiti in sec si se intoarse spre el, cand o lua in brate il stranse si ea la randul ei.
Voia sa nu se mai desparta din bratele lui, insa stia ca asta nu era posibil chiar daca voia din ce in ce mai mult sa se afle in bratele lui si sa se stie protejata. Ofta scurt si se cuibari la pieptul lui, indreptandu-si privirea catre el cand i auzi vorbele, insa dadu doar afirmativ din cap..nu stia ce sa zica. Defapt nu voia sa zica nimica momentan si sa se bucure doar de imbratisarea lui calda. Obrajii i ardeau insa asta nu conta.
Se desprinse din stramtoarea lui, dar ramase inca langa el, mai bine zis la cativa centimetrii de trupul ei. " La naiba!" isi zise in gand si brusc se apropie usor de el, lipindu-si buzele de ale lui, simtind acel gust dulce- amarui, insa se desprinse dupa cateva secunde. Se departa cativa pasi si lasa ca o lacrima sa-i curga pe obraz, nu stia daca facuse bine sau nu..insa trebuia, nu mai rezistase..nu se mai stapanise atat..defapt niciodata nu se mai stapanise de la un lucru ca acum. Lasa inca o lacrima sa curga pe obraz si dadu sa iasa pe usa, zicand:
- Scuze, nu..nu stiu ce m-a apucat. Insa termina de zis si o lua la goana prin padure, caci la cativa metri deja era padurea in fata lor.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|