|
25 May 2012, 22:02
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Alerga si alerga pana ajunse in inima padurii ceea ce o facu sa simta putina frica, caci singura in padure noaptea si fara bagheta nu era tocmai un lucru sigur..insa acum nu conta.Simtea cum briza aerului rece i trecea pe gatul moale. Inghiti in sec si se uita in stanga si in dreapta insa observa doar frunzele cum cadeau din copaci. Intradevar fusese o zi si o noapte data peste cap, cel putin cu ea asta facuse. Ofta si tresari a nu stiu cata mia oara pe ziua de azi cand simti cum cineva o trase de mana. Se intoarse si observa ca era el, il tintui doar cu privirea arcuindu-si o geana, insa nu putea zice nimica.
Era cu totul intr-o alta dimensiune, o lumea doar a ei si a lui..pe care nimeni nu voia sa o incalce. Surase scurt avand inca lacrimile pe obrajii calzi si imbujorati. Cand se apropie de ea incet un fior i trecu prin tot corpul si se oprii in sirea spinarii. I simtea mana puternica pe talia ei ceea ce o facu sa fie moale in bratele lui, demult nu mai simtise acest sentiment..care nici macar nu-i stia cum sa-i spuna. Se lasa doar in bratele lui si isi lipi in acelasi timp buzele de ale lui, unindu-se amandoi intr-un sarut pasional.
- Eu..esti sigur ca ai ales bine?..continua ea cand se desprinse brusc de buzele lui, dar inca ramanand la el in brate. Pentru un moment ezita sa-i spuna acele cuvinte, dar isi facu curaj si le zise..indiferent de raspunsul lui. Nu voia sa-l piarda, nu acum..simtea ceva pentru el puternic si voia sa simta in continuare.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|