I hear your heart beat
|
25 May 2012, 22:23
|||
|
|||
Chiar il umflase risul. Ce intrebare mai era si asta? Nu era sigur daca a ales bine, dar nici nu avea de gind sa se gindeasca la o asemenea tema. Era moale in bratele lui si chiar ii usura viata in cest mod. Si poate ca a facut cea mai mare greseala ca nu o lasase singura, ca s-a legat de ea, poate ca acum se afla in cela mai mare pericon posibil, insa nu ii pasa de nimic absolut. O va proteja chia si daca ar fi trebuit sa-si vinda sufletul. Micutul lui cosmar dulce devenise visul lui plin de tandrete. Nu se intreba de ce nu o intilnise mai inainte, se multumea cu gindul ca a intilnito chiar la timp, atunci cind i se parea ca nu o va mai gasi pe acea ea care sa-i de foc sa-l faca sa se infierbinte in halul acela, sa i se aprinda singele macar pentru trei minute.
Nu te-am ales, mi-ai iesit in cale si gata. Nu te-am cautat, nu am facut nici un casting, esti persoana care si-a riscat viata cind nu stia nimic despre mine, nici acum nu stii foarte multe, dar... Nu stia ce sa spuna mai departe, cuvintele s-au oprit in git si vintul batea incetisor. Simti cum trupul ei incepea sa tremure din cazua frigului. Sunt trei variante sau ne intoarcem inapoi in conacul acela, sau te duc la castel si te las, sau te duc la castel si stau cu tine. Care iti place mai mult si nu ti-am luat derptul la expunerea opiniei proprii, deci sa aud si alte varinate, daca le ai. Mai avea si el alte varinte, dar avea sa fie prea mult pentru o seara. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|