|
25 May 2012, 22:32
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Cuvintele lui erau a niste alifii ce faceau ca toate ranile sa dispara. Trecuse mult timp de cand nu mai simtise ce simtea acuma, acel sentiment care oricine ar fi vrut sa-l simta si doar pentru cateva secunde. Un sentiment ce te facea sa zbori, sa crezi ca poti face orice..si sentimentul acela purta un nume "Iubirea"..sau cel putin era aproape pe acolo, insa voia sa lase lucrurile sa decurga de la sine. Nu-i placea sa faca planuri, caci stia ca nu se vor indeplini..i placea doar sa traiasca intens clipa si sa nu-si faca grijii pentru viitor.
Se intoarse spre el si un zambet i aparu in coltul gurii, i placea asa de mult sa-l auda vorbind..nu conta ce, mai ales sa-i simta parfumul care o inconjurase si sigur se imprimase si in hainele ei. I puse mana pe buze inainte sa mai zica ceva, caci si asa nu prea fusese atenta la ultimele lui cuvinte..voia doar sa fie cu el si atat. Nu conta unde se duceau sau la ce ora, era profesoara..putea sa ajunga la orice ora voia..insa era linistita ca ziua ce urma nu avea nici cursuri nici de predat, deci putea dormi cat voia sufletul ei.
- Mhm, nu conteaza..cat sunt cu tine e bine oriunde. In plus..mi-am riscat viata pentru ca asa am simtit, iar eu fac ce simt..si mereu da roade. Continua ea si il trase mai aproape spre ea, lipindu-si buzele de ale lui..arcuindu-si spatele fiind una cu el, caci asta voia..o singura fiinta intr-un singur trup. Se desprinse usor de el, continuand:
- Nu e nevoie sa merg la o ora anume la castel desi e tarziu..sunt profesoara si nu-mi va cere nimeni socoteala. Continua ea amintindu-si brusc ca omise sa-i zica acel detaliu si cand se strecurasera atunci in castel, voise doar sa fie cu el..si de aceea tacuse.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|